Mitsubishi Pajero

Afgeleid van Dakar-rally winnaars

///Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Pajero 2018-01-30T10:06:49+00:00
Pajero
Outlander
Pajero
Pajero
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Prijslijst downloaden
Adviseur Spreken
Design
Het ontwerp van de nieuwe Mitsubishi Pajero weerspiegelt zijn machtige kaliber. Deze 4×4 is rechtstreeks afgeleid van de auto’s die de Dakar-rally hebben gewonnen en die daarmee wereldrecords hebben gebroken. Dat maakt dit de krachtigste Pajero ooit. Met zijn zwarte of chromen grill, robuuste 18-inch velgen, fraai geïntegreerde richtingaanwijzers en indicatieverlichting in de buitenspiegels is hij een opvallend stoere verschijning die gegarandeerd een onuitwisbare indruk achterlaat. De Pajero weerspiegelt zijn omgeving en is grensverleggend.
U rijdt al een Mitsubishi Pajero vanaf € 116.280,-

Comfort
Deze Pajero is zeer comfortabel dankzij flexibel zitmeubilair, volop ruimte, achteruitrijcamera en het Rockford Acoustic Design Audiosysteem. Neem plaats achter het stuur van de Pajero op de zachte, luxe lederen stoelen met armsteunen en ervaar wat het is om het beste uit het leven te halen.

Pajero
Outlander
Pajero
Pajero
Pajero
De motor van de Mitsubishi Pajero heeft trekkracht en vermogen genoeg om ook het zwaarste terrein de baas te kunnen. Hij is niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. De geavanceerde 3,2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor (DI-D) met Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie zorgt voor comfort én optimale grip, ook buiten de gebaande paden. Met een maximum trekvermogen van 3.500 kg (LWB) kan de Pajero ook het zwaardere werk aan.
PajeroDe motor van de Mitsubishi Pajero heeft trekkracht en vermogen genoeg om ook het zwaarste terrein de baas te kunnen. Hij is niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. De geavanceerde 3,2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor (DI-D) met Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie zorgt voor comfort én optimale grip, ook buiten de gebaande paden. Met een maximum trekvermogen van 3.500 kg (LWB) kan de Pajero ook het zwaardere werk aan.
PajeroHet ruime interieur en de hoge zitpositie garanderen optimaal comfort voor alle inzittenden. De zachte dashboardpanelen, de portierbekleding en de hoogwaardige materialen benadrukken de luxueuze stijl van de Pajero. De achterpassagiers kunnen bijvoorbeeld zelf de airconditioning instellen en het Rockford Fosgate-audiosysteem met 860 watt vermogen en met twaalf speakers, zorgt voor een optimale geluidsbeleving.
PajeroDe Active Stability and Traction Control zorgt samen met het ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) voor optimale stabiliteit tijdens het rijden. De standaard xenonkoplampen bieden uiterst helder zicht, dat gewaarborgd wordt door de koplampsproeiers en de automatische niveauregeling. In het geval dat u onverhoopt bij een aanrijding betrokken raakt, zorgen de zes airbags voor optimale bescherming van alle inzittenden.
PajeroDe Pajero was jaren achtereen heer en meester in de zwaarste, meest veeleisende rally ter wereld: de Dakar Rally. In 2007 zegevierde hij zelfs voor de twaalfde keer. Hij is keer en keer tot in het extreme getest. Mede daardoor won hij de woestijnrace zelfs zeven keer op rij. De kans is groot dat u nooit in zulke omstandigheden zult raken als in de Dakar Rally, maar het is een hele geruststelling dat de Pajero de technologie ervoor in huis heeft.