Mazda2

Een klasse apart

Mazda2 2019-10-03T20:04:02+02:00
Mazda2
mazda-2-2015-wheel
Dashboard
sat-nav-screen
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

Een klasse apart

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Mazda2 hebben wij ons niet laten beperken door wat gebruikelijk of trendy is. Wij zijn onze eigen weg gegaan en hebben onze eigen regels geschreven. Met als resultaat, een auto die zijn klasse overstijgt. We zijn er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren.

En dat al vanaf € 15.990,- of 275,- p/m met Mazda Private Lease

Alles aan de nieuwe Mazda2 straalt dan ook pure klasse uit. Van zijn dynamische design met oogverblindende LED koplampen, tot zijn stijlvolle en hoogwaardig afgewerkte interieur. Om nog maar niet te spreken over zijn bijzonder rijke uitrusting en ongeëvenaarde rijeigenschappen.

Mazda2
mazda-2-2015-wheel
Dashboard
sat-nav-screen

Mazda Private Lease

Jouw eigen Mazda voor een vaste prijs per maand.

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van een gloednieuwe Mazda. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering.

Met Mazda Private Lease betaal je geen bijtelling, hoef je geen kilometeradministratie bij te houden en blijf je niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is je leasecontract afgelopen? Dan heb je het recht van eerste koop.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
  Geen grote eenmalige investering
 • Alle autokosten inbegrepen
  Je hoeft enkel nog te tanken
 • Géén bijtelling of kilometeradministratie

Vast maandbedrag inclusief

 • Wegenbelasting
 • Allriskverzekering en pechhulp
 • Onderhoud en banden
 • Rente en afschrijving
 • Afleverkosten
Adviseur Spreken
Proefrit Aanvragen
Mazda Private Lease

i-ACTIVSENSE

Mazda CX-3

Advanced Safety Technology biedt bescherming, beveiliging en comfort bij het rijden in druk stadsverkeer en op snelwegen. De nieuwe Mazda2 kent een ruim scala aan actieve en passieve veiligheidstechnologie, waaronder het intelligente City Safety veiligheidssysteem* (SCBS) van Mazda, dat automatisch de remmen aanspreekt als er wordt gedetecteerd dat er grote kans bestaat op een frontale aanrijding met lage snelheid (*Optioneel op GT-M modellen).

MZD Connect

Geniet van veilige en gemakkelijke communicatie met de buitenwereld via een gekoppelde mobiele telefoon- en dat allemaal in het comfort van het fraaie interieur van de nieuwe Mazda2. De bediening werkt met het grote 7″ kleurentouchscreen en de intuïtieve HMI Commander, beide ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het MZD Connect systeem met minimale inspanning kan worden bediend, zodat u zich op de weg kunt richten (Beschikbaar vanaf de TS+ modellen).