Mazda MX-30

100% elektrische auto van Mazda is een feit

///Mazda MX-30
Mazda MX-30 2019-11-21T20:22:33+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

Groot nieuws

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij de Mazda dealer in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf €82 bijtelling in 2020. De First Edition is de eerste, gelimiteerde uitvoering van de Mazda MX-30 en is zeer rijk uitgerust. Onder meer met 18-inch lichtmetalen velgen, adaptieve, LED-koplampen met Signature dagrijverlichting, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera en een groot scala aan veiligheidssystemen.

De ruime elektrische auto voor dagelijks gebruik

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Accu

De accu van de nieuwe Mazda MX-30 is lichter en is in het midden van de auto geplaatst. Dat betekent dat we geen enkele concessie hebben gedaan op het gebied van rijbeleving. Een volledig elektrisch aangedreven auto die is ontwikkeld met jouw dagelijkse bezigheden in gedachten.

Interieur

Van binnen voelt deze crossover alleen nog maar groter. De voorstoelen zijn verder uit elkaar geplaatst, waardoor je meer interactie heb met de mensen achterin. De zwevende middenconsole geeft een extra gevoel van ruimte. En de brede achterbank biedt plaats aan drie volwassenen.

De Mazda MX-30 is ook groot in materiaalkeuze. Zo hebben onze vakmensen uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen uit duurzame grondstoffen.

In het interieur is te kiezen voor een industrieel of modern design.

INDUSTRIEEL INTERIEUR
Bekleding van donkerbruin kunstleder met stoffen zitting van zwart denim

MODERN INTERIEUR
Bekleding van wit kunstleder met stoffen grijze zitting

Mazda Private Lease

Jouw eigen Mazda voor een vaste prijs per maand.

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van een gloednieuwe Mazda. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering.

Met Mazda Private Lease betaal je geen bijtelling, hoef je geen kilometeradministratie bij te houden en blijf je niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is je leasecontract afgelopen? Dan heb je het recht van eerste koop.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
  Geen grote eenmalige investering
 • Alle autokosten inbegrepen
  Je hoeft enkel nog te tanken
 • Géén bijtelling of kilometeradministratie

Vast maandbedrag inclusief

 • Wegenbelasting
 • Allriskverzekering en pechhulp
 • Onderhoud en banden
 • Rente en afschrijving
 • Afleverkosten
Adviseur Spreken
Proefrit Aanvragen
Mazda Private Lease