De nieuwste generatie Mazda CX-5 is nu te vinden in de showroom. Tijdens de autosalon van Genève 2017 had Mazda de première van de Mazda CX-5. De Mazda CX-5 is het bewijs van de effectiviteit van Mazda’s Jinba Ittai-gevoel. De eenheid tussen auto en bestuurder. De Mazda CX-5 word geprezen door het dynamische design en responsieve rijgedrag.

De nieuwe Mazda CX-5 bouwt voort op de aspecten Mazda’s SKYACTIV technologie en tilt het Kodo-design van Mazda naar een hoger niveau. Behalve het exterieur is ook het interieur grondig aangepakt. Er is veel aandacht besteed aan de materiaalkeuze en de kwaliteit van de afwerking. Zo zijn de voorstoelen en de achterbank opnieuw vormgegeven zodat deze nu meer comfort en steun bieden.

Ook het revolutionaire G-Vectoring Control heeft zijn weg gevonden in het nieuwe model van de Mazda CX-5. Dit systeem biedt niet alleen meer comfort aan de passagier maar draagt ook bij een een nog betere rij-ervaring waarbij het draait om u en de auto. De nieuwe Mazda CX-5 is nu te vinden in de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk. Kom dus snel langs en ervaar de nieuwe Mazda CX-5 zelf!