Auto onderhoud of een occasion kopen Dordrecht? Dan bent u Bij automobielbedrijf Vissersdijk aan het juiste adres.

Ook als u een occasion wilt kopen bent u bij ons welkom

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar automobielbedrijf dat u uitstekend kan helpen wanneer u een occasion in Dordrecht wilt kopen of op zoek bent naar het beste auto onderhoud in Dordrecht dan bent u altijd welkom bij Automobielbedrijf Vissersdijk, de dealer voor de Drechtsteden. Wij streven er namelijk altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Hiervoor beschikken wij over een breed assortiment nieuwe auto’s en occasions maar kunnen wij u ook helpen met de reparatie en het onderhoud van uw Mazda of Mitsubishi. Als u bij ons langs wilt komen kunt u altijd een afspraak maken. Voor een kijkje naar ons aanbod loopt u gerust eens binnen of u kijkt op onze website!

De beste occasions kopen van Dordrecht doet u bij Automobielbedrijf Vissersdijk, maar ook bent u voor auto onderhoud in Dordrecht bij ons aan het juiste adres!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikt Automobielbedrijf Vissersdijk over een prachtig aanbod, een geoutilleerde werkplaats en een enthousiast en deskundig verkoopteam. Daarbij hebben wij experts in dienst die uw auto voor onderhoud en reparatie compleet onder handen kunnen nemen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waar u een occasion kunt kopen dan komt u bij ons langs in Dordrecht. Wij beschikken over alle denkbare faciliteiten om onze klanten op de juiste wijze van dienst te zijn.

Wij helpen u graag

U kunt voor de verkoop van en het onderhoud aan Mazda en Mitsubishi personenauto’s terecht bij Automobielbedrijf Vissersdijk. Maak gerust een afspraak door te bellen met 078 621 31 00 of door een e-mail te sturen naar info@vissersdijk.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Op dezelfde pagina vindt u ook de openingstijden van onze showroom.